diumenge, 27 de novembre del 2011

DONES DE CATALUNYA

A l’Escola de la Dona hem après, concretament en les classes de la Professora de català M. Dolors Vinyoles juntament amb els Professors de noves tecnologies Oriol Mascareñas i Olga Pérez , respectivament, a descobrir les eines necessàries per presentar un bloc. Aquesta satisfacció ens fa que enguany vulguem participar en el curs 2011-2012 aportant-ne un, dedicat a les ”Dones de Catalunya”.

Ens agradarà presentar dones que al llarg de la història del nostre país han estat un referent en les seves diferents especialitats. Volem deixar clar, que en cap cas les que aquí assenyalarem siguin, ni molt menys, les millors, sinó que per nosaltres representen una molt i molt petita mostra de totes les que han col·laborat amb el seu fer, a millorar la societat catalana. També amb aquesta exposició volem rendir un homenatge a les que amb total anonimat, han fet que el seu treball, estudi, etc. hagi estat per les seves successores una font enriquidora d’experiència.

Aquest reconeixement es per adonar-nos de que tenim un deute amb les que ens han precedit i que gràcies a elles, que possiblement en molts casos hauran treballat amb condicions més difícils que les actuals, s’han obert camins que hem de continuar engrandint-los cada dia més perquè finalment i de forma veritable, la dona sigui reconeguda arreu amb els mateixos drets i deures que els seus companys de viatge.

Finalment i dedicat a les persones que ens vulgueu llegir, estem totalment obertes a acceptar qualsevol aportació que se’ns vulgui fer, com qualsevol crítica, mentre aquesta sigui positiva. Moltes gràcies a tothom.


Montse Capellas Badosa i M. Dolors Figueras Fondevila

2 comentaris:

  1. Dolors: Contenta de retrobar-te amb bona companyia.

    ResponElimina
  2. Em sembla molt bona idea, pensaré una mica i miraré de poder-vos proposar alguna dona

    ResponElimina